Advertisement

Απεργια Πνο : Νέα 48ωρη απεργια της ΠΝΟ - CNN.gr - Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού.

Απεργια Πνο : Νέα 48ωρη απεργια της ΠΝΟ - CNN.gr - Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού.. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Μετρο (γραμμή 2 & 3) 24ωρη απεργία. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των.

Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία.

Δεμένα την Τετάρτη (3/7) τα πλοία - 24ωρη απεργία ΠΝΟ ...
Δεμένα την Τετάρτη (3/7) τα πλοία - 24ωρη απεργία ΠΝΟ ... from images32.inewsgr.com
Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο.

Τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών εν ενεργεία και συνταξιούχων, ζητά σε εξώδικη επιστολή της προς τα αρμόδια υπουργεία ναυτιλίας και εργασίας.

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Η απόφαση για απεργία, επισημαίνει η πνο, ελήφθη μετά τη χθεσινή αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ πνο και στόχος της κινητοποίησης, τονίζει η πνο, είναι η. Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της αδεδυ. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Την κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας για την τετάρτη 3 ιουλίου σε όλες τις κατηγορίες πλοίων αποφάσισε η εκτελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Η απεργία ξεκινάει στις 6.00 το πρωί της δευτέρας και η πνο καλεί ειδικά τις εταιρείες των πλοίων που μεταφέρουν πρόσφυγες, να το κάνουν μέχρι και τα. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την.

Δεμένα τα πλοία στις 24 σεπτεμβρίου. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών εν ενεργεία και συνταξιούχων, ζητά σε εξώδικη επιστολή της προς τα αρμόδια υπουργεία ναυτιλίας και εργασίας. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου.

ΑΠΕΡΓΙΑ: Δεμένα τα πλοία σήμερα | Pagenews.gr
ΑΠΕΡΓΙΑ: Δεμένα τα πλοία σήμερα | Pagenews.gr from www.pagenews.gr
Τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών εν ενεργεία και συνταξιούχων, ζητά σε εξώδικη επιστολή της προς τα αρμόδια υπουργεία ναυτιλίας και εργασίας. Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Δεμένα θα παραμείνουν στα λιμάνια τα πλοία την παρασκευή 12 ιανουαρίου, καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία, κήρυξε 24ωρη απεργία, η οποία θα ξεκινήσει στις 00:01 και θα. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς.

Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη.

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα πλοία της ακτοπλοϊας προχωρά αύριο δευτέρα, με προοπτική κλιμάκωσης, η εκετελεστική επιτροπή της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο). Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των. Τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών εν ενεργεία και συνταξιούχων, ζητά σε εξώδικη επιστολή της προς τα αρμόδια υπουργεία ναυτιλίας και εργασίας. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Αναλυτικά γιατί κάνει απεργία η πνο. Στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την εργατική πρωτομαγιά συμμετέχει και η πνο με τα πλοία να μένουν δεμένα στα λιμάνια στις 6 μαϊου. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Να επανεξετάσει την απόφασή της για την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την τρίτη, 24 σεπτεμβρίου, με αφορμή το αναπτυξιακό πολυνομοσχέδιο. Τα επιβατηγά οχηματαγωγά θα είναι δεμένα στα λιμάνια όλης της χώρας. Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη απεργία για τις 28 νοεμβρίου, με τα αιτήματα που προβάλλουν ιο ναυτεργάτες να έχουν ήδη ανακοινωθεί επισήμως. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ.

Η απόφαση για απεργία, επισημαίνει η πνο, ελήφθη μετά τη χθεσινή αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ πνο και στόχος της κινητοποίησης, τονίζει η πνο, είναι η. Η golden star ferries σας ενημερώνει ότι λόγω της συμμετοχής των πληρωμάτων στην απεργία της π.ν.ο. Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την ερχόμενη πέμπτη (3/6) και από ώρα 00:01 έως… Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες την πέμπτη. Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ: Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τους ...
ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΝΟ: Τι γράφουν τα διεθνή ΜΜΕ για τους ... from www.pagenews.gr
Ενιαιοσ αγροτικοσ συλλογοσ ιεραπετρασ , πλοιο ασφαλειασ, απεργια πνο, γαιτανησ. Τη διασφάλιση των θεμελιωδών δικαιωμάτων των ελλήνων ναυτικών εν ενεργεία και συνταξιούχων, ζητά σε εξώδικη επιστολή της προς τα αρμόδια υπουργεία ναυτιλίας και εργασίας. Η απεργία είναι αναφαίρετο δικαίωμα του κάθε πολίτη που θεωρεί ότι θίγονται τα εργασιακά του δικαιώματα τονίζει ο περιφερειάρχης. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Αναλυτικά γιατί κάνει απεργία η πνο. Η πνο εξέδωσε απεργία σε όλες τις κατηγορίες των πλοίων λόγω προβλημάτων στη μισθοδοσία των ναυτικών, πράγμα που σημαίνει πως αν πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο. Η πνο ανακοίνωσε 24ωρη απεργία για τις 28 νοεμβρίου, με τα αιτήματα που προβάλλουν ιο ναυτεργάτες να έχουν ήδη ανακοινωθεί επισήμως. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία.

Στις απεργιακές κινητοποιήσεις στις 6 μαΐου, για τον εορτασμό της εργατικής πρωτομαγιάς.

Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια την πέμπτη. Τροποποιήσεις στο δρομολόγιο του πρεβελησ φέρνει η απεργία της πνο. Το διοικητικό συμβούλιο της πανελλήνιας ναυτικής ομοσπονδίας (πνο) αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας στα πληρώματα σε όλες τις κατηγορίες πλοίων την. Σε απεργία προχωρά η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο), μετά την αποτυχημένη έκβαση των διαπραγματεύσεων, μεταξύ της ομοσπονδίας και του συνδέσμου επιχειρήσεων επιβατηγού. Ηλεκτρικός / ησαπ (γραμμή 1) 24ωρη απεργία. Απεργία πνο δελτίο τύπου πνο νέα 48 απεργιακή κινητοποίηση πνο δείτε το συνημμένο αρχείο. Δε φαίνεται φως στο τούνελ, τουλάχιστον άμεσα, στις επαφές της κυβέρνησης με τους ναυτεργάτες καθώς η πανελλήνια ναυτική ομοσπονδία (πνο) καταγγέλει τον υπουργό. Ο πρόεδρος της πεαθεν, λευτέρης σαριδάκης. Η απεργία πλοίων που προκήρυξε η πνο για τις 3 ιουλίου 2019 είναι 24ωρη. Η απόφαση για απεργία, επισημαίνει η πνο, ελήφθη μετά τη χθεσινή αποτυχημένη έκβαση της συλλογικής διαπραγμάτευσης μεταξύ πνο και στόχος της κινητοποίησης, τονίζει η πνο, είναι η. Πώς διαμορφώνονται τα δρομολόγια από και προς κρήτη την πρωτομαγιά. Τροποποιούνται τα δρομολόγια λόγω της απεργίας της πνο. Την οριστική απόφασή της να προχωρήσει τελικά στην πραγματοποίηση της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλα τα πλοία των.

Αναλυτικά γιατί κάνει απεργία η πνο απεργια. Την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων για την ερχόμενη πέμπτη (3/6) και από ώρα 00:01 έως…

Posting Komentar

0 Komentar